Päivitykset on vähän jäänyt vähäselle, mutta nyt niitä rupee tulemaan. Kun on samassa huushollissa semmoinen ihminen kuka osaa päivitellä kotisivuja ja neuvoa tietokoneen kanssa. Mutta asiaan

Tähän alku vuoteen on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Marraskuussa sin suru uutisia tifasta. Tifa oli jäänyt auton alle 12.11.2010 ja menehtynyt. Otamme osaa Jennin suruun.

Oik. Vuorituulin bambi 26.11.2008 - 12.11.2010

 

Joulukuussa kävimme Tuulin kanssa Liettuassa koiranäyttelyissä ja tuuli sai ERI 3 Olen erittäin tyytyäväinen Tuulin suoritukseen ja sen käytökseen, Oli kuitenkin pitkä reissu ja raskas :) Toimme myös Salosen Piian kanssa Gronttu uroksen samalla reissulla suomeen. Tässä kuvassa " zippo " Abhay Noir Polaris on tullu just suomeen ja tuli käymään meillä kylässä, ennen kun lähti Sari väänäsen luokse.

 

 

Ja näissä kuvissa " Zippo " on Belgianpaimenkoirien erioisnäyttelyissä Seinäjoella 11.6.2011

Kävimme myös Tuulin ja Jaskan kanssa tuolla belgien erikoisnäyytelyissä pyörähtämässä saldona Tuuli AVO ERI ei sijoitusta ja Jaska VAL ERI 3. Tuuli kävi myös jälkeläis ja kasvattaja luokassa pyörähtämässä. Tällä reissulla lämpötila kohosi raviradalla 30 asteeseen ja varjoa ei oikein missään. Koirien viilennyksestä piti pitää todella hyvä huoli. Kun illalla pääsimme kotiin menimme koko konkkaronkka uimaan :) koirilla oli todella kivaa. 

Tuuli päätti sitten aloittaa juoksut heti näyttelyiden jälkee, ja urosta olin onneksi kyselly ja kattonut jo valmiiksi. Ei muutakun progee ottamaan että tiedetään milloin tulee lähtö. Olin Itekseni laskenut että juhannusaatto 11vrk joten silloin voidaan kokeilla ekan kerran ja juhannus viikolla keskiviikkona otin sitten progen varmuuden vuoksi että tiedän tuleeko lähtö juhannuksena vai ei. Alkuviikosta oli ottanu progen ja se oli 0,8 ja torstaina tulos tuli ja se oli 4,4 joten tulihan se lähto juhannuksena sulhon luo. Kävimme sitten Tuulin kanssa somerolla astutus reissulla juhannusaattona ja vielä sunnuntainakin käytiin ja sain samalla katsoa paimennuskisoja.

Ja tässä on Tuulin sulho Dark Joy Number One " Numbe " 

Toivottavasti meille nyt tulee pieniä mustuaisia, pitkän tauon jälkeen. Tästä olisi tarkoitus jättää itselleni yksi pentu jatkamaan tuulin sukua ja minulle uusi harrastuskoira agilityyn. 

Tässä nyt tais olla nämä tärkeimmät itedot näin ensi alkuun, päivittelen nyt vähän ahkerammin tuulista ja sen tiineydestä että tuleeko niitä pentuja vai ei! Mutta pidetään nyt kaikki peukut pystyssä :)